Beste ,

2015 is alweer bijna 3 maanden bezig en het belooft een mooi en spannend jaar te worden. Wellicht heb je het inmiddels al gehoord, maar ik kan met grote trots en blijdschap zeggen dat ik in verwachting ben!

Z
wangerschapsverlof
Inmiddels ben ik ruim 14 weken zwanger en verwachten wij in september ons eerste kindje. Natuurlijk is dit hartstikke leuk nieuws, maar het betekent wel dat er een heleboel gaat veranderen, ook voor Websites Enzo.

Zo zal ik vanaf begin augustus 16 weken met zwangerschapsverlof zijn. Ik besef dat dit best een hele tijd is, en heb daarom een geschikte vervanger gezocht om te zorgen dat er waar nodig gewoon onderhoud aan je website(s) kan worden gepleegd.

Vernieuwing of uitbreiding van je website
Ben je van plan om je website dit jaar te laten vernieuwen of uitbreiden, dan zou ik je willen vragen om dit (indien mogelijk) ruim voor augustus te doen.
Anders loop je mogelijk het risico dat dit pas aan het eind van het jaar mogelijk is.

Vragen?
Mocht je vragen hebben naar aanleiding van bovenstaande, of over je website in het algemeen? Neem dan zeker even contact op! Wellicht kan ik je ergens mee helpen.

Tel. 06 - 15 67 78 41 of e-mail: info@websites-enzo.nl
 
Natuurlijk mag je ook altijd even binnenlopen als je in de buurt bent. De koffie en thee staan altijd klaar! Het adres is Molenstraat 5 in Zundert (in het CultuurCentrum Zundert)


Groeten Eefje Damen
Websites Enzo

 
 
OPEN ONLINE AFMELDEN