Fotografie

Een beeld zegt meer dan 1000 woorden
Misschien een cliché, maar weldegelijk een waarheid. Ga jezelf maar na: als een website niet mooi oogt of vale, onduidelijk foto's heeft is de kans groot dat je wegklikt voordat je ook maar één woord hebt gelezen. Daarom is het erg belangrijk om naast een frisse lay-out ook goede foto's op de je website te gebruiken. En ook daar kan Websites & Zo je nu bij helpen.

In februari 2020 ben ik begonnen aan de deeltijd opleiding fotografie aan de fotovakschool in Eindhoven. Ik vind het onwijs leuk om te fotograferen en wil dat dan ook graag meer gaan toepassen in mijn werk. Omdat ik van mening ben dat je niet "zomaar" ergens aan moet beginnen, maar je het beter meteen goed kan doen als je er voor wilt gaan heb ik gekozen om deze 2-jarige opleiding te gaan volgen.

Wil jij ook wel eens mooie, pakkende foto's van je onderneming? Of zijn de foto's die je hebt verouderd? Neem dan even contact met me op! Samen kunnen we dan kijken wat je wensen zijn en hoe ik je daar bij kan helpen. Ook als het in eerste instantie niet is bedoeld voor je website help ik je hier graag mee.
 
 
Websites & Zo