Beste ,


Gesloten
Van 2 t/m 26 juni is Websites Enzo gesloten in verband met vakantie. Heb je nog wensen voor je website die je graag voor die tijd doorgevoerd zou zien, zorg dan dat je deze zo snel mogelijk doorgeeft!

Tijdens mijn vakantie blijf ik telefonisch bereikbaar voor al je vragen. Het kan alleen wel zijn dat ik soms enkele dagen zonder werkende internetverbinding zit, waardoor ik niet altijd meteen in zal kunnen springen op eventuele problemen die zich voordoen op je website.

Het spreekt voor zich dat ik altijd mijn uiterste best zal doen om calamiteiten zo snel mogelijk te verhelpen.

En na 26 juni sta ik sowieso weer graag voor je klaar!


Ook op vakantie?
Zorg dan dat je klanten weten dat je er niet bent, maar kijk uit met meldingen op social media als Facebook en Twitter. Er zijn dan namelijk wellicht meer mensen dan je wilt die weten dat je huis of bedrijfspand een paar weken leeg staat!
En natuurlijk een hele fijne vakantie gewenst!!!


Vragen?
Mocht je vragen hebben over je website, of zit je eraan te denken een (nieuwe) website te laten maken? Neem dan zeker even contact op! Wellicht kan ik je ergens mee helpen.

Tel. 06 - 15 67 78 41 of e-mail: info@websites-enzo.nl

Natuurlijk mag je ook altijd even binnenlopen als je in de buurt bent. De koffie en thee staan altijd klaar! Het adres is Molenstraat 5 in Zundert (in het CultuurCentrum Zundert)


Groeten Eefje Damen
Websites Enzo
 
 
OPEN ONLINE AFMELDEN