Beste ,

Na 16 weken genoten te hebben van mijn verlof, verlengd met een weekje vakantie wordt het onderhand eens tijd om weer aan het werk te gaan. (ik zeg het zelf maar :-D)

Mocht je je al die tijd ingehouden hebben dan is dit dus hét moment om te gaan mailen en bellen met al je vragen en opmerkingen omtrent je website(s)!


Mobiele websites
Steeds vaker krijg ik van klanten de vraag om hun website te optimaliseren voor gebruik op de mobiele telefoon. Dat is zeker geen gekke vraag, want steeds meer mensen gebruiken de browser van hun telefoon om websites te bezoeken.

En alhoewel de meeste websites op een telefoon er niet eens zo gek uitzien (je moet soms wat inzoomen om de tekst leesbaar te krijgen, maar verder is er vaak niet zoveel mis mee) is het zeker geen slecht idee. Waarom? Omdat met een aangepaste lay-out je website overzichterlijker en (nog) beter leesbaar is op een telefoon, maar ook omdat Google websites die geoptimaliseerd zijn voor de telefoon hoger in zijn zoekresultaten laat verschijnen in het geval dat de zoeker zijn telefoon gebruikt.

In de meeste gevallen kan een website die gemaakt is door Websites Enzo vrij makkelijk worden uitgebreid met een mobiele versie. Er wordt dan een nieuwe schil gemaakt die te zien is bij mobiel gebruik, terwijl de inhoud en het beheer ongewijzigd blijven. Wijzigingen die je op je website doet zijn dan dus ook direct op de mobiele versie van je website toegepast.
Je hebt al een mobiele versie bij je bestaande website vanaf € 250,-
(afhankelijk van de grootte van je website kan deze prijs afwijken)Vragen?
Mocht je vragen hebben over je website, of zit je eraan te denken een (nieuwe) website te laten maken? Neem dan zeker even contact op! Wellicht kan ik je ergens mee helpen.

Tel. 06 - 15 67 78 41 of e-mail: info@websites-enzo.nl


Groeten Eefje Damen
Websites Enzo
 
OPEN ONLINE AFMELDEN