De samenstelling van jouw website

De opbouw van je website is vaak meer dan alleen de lay-out van je website. Zo moet je erover nadenken wat een logische onderverdeling van je teksten is en welke verdere functionaliteit je graag op je website zou willen zien.
Een contactformulier, een nieuwspagina of misschien wil je nieuwsbrieven kunnen verzenden? Heb je een Facebook- of Twitterpagina die je wilt koppelen?

Als je eigenlijk niet goed weet hoe je deze keuzes moet maken denkt Websites Enzo graag met je mee. In een informele sfeer verkennen we jouw wensen en de eisen die je aan een website stelt en zorgen we samen dat er een website komt waar je tevreden mee bent.
 

  Indicatie van mogelijkheden en prijzen


Als je kiest voor Websites Enzo, wordt alles voor je geregeld. Het ontwerpen, bouwen en beheren van de website kun je allemaal aan Websites Enzo overlaten. Ook domeinregistratie en hosting kan Websites Enzo voor je regelen als je wilt.

Je hebt dus één aanspreekpunt voor alle zaken. Zo houden we de lijnen kort en kunnen we snel en duidelijk communiceren, dat werkt wel zo makkelijk.

Stuur een berichtje

 
 
 
 
 
Websites & Zo